Activity 13 wСпорт

Кручу педалі, щоб вони жили

Date and time

03 June 2018, Sunday 12:00

“Кручу педалі, щоб вони жили” – девіз благодійної акції, яка стартує у Львові.   

Третій рік поспіль співак Арсен Мірзоян та благодійний фонд “Запорука” ініціюють благодійний велопробіг “КРУЧУ ПЕДАЛІ, ЩОБ ВОНИ ЖИЛИ”. 

Щороку близько тисячі львів’ян – компанії, родини, дитячі колективи, з немовлятами у спеціальних велосипедних кріслах і навіть з домашніми улюбленцями – збираються у центрі міста перед
Оперним. 

Люди спілкуються між собою, влаштовують фото- та автограф-сесії з Арсеном Мірзояном та вирушають у велопробіг середмістям Львова.

Щоб взяти участь у велопробізі, потрібно сплатити реєстраційний внесок. Для цього клікніть кнопку "Купити квитки" на цій сторінці. І не забудьте взяти роздруківку квитка з собою.

Початок реєстрації на велопробіг 3 червня о 10:30  на площі біля Оперного театру. 

Стартуємо о 12:00.

Співорганізатор акції – мережа прокату veliki.ua. розробили маршрут ( http://bit.ly/KruchuPedali ), який зможе подолати кожен. У день велопробігу компанія надає 50% знижку на оренду роверів для учасників. 
Забронювати велосипед можна за телефоном: 050 388 23 04.

Мета велопробігу 2018 року – зібрати щонайменше 220 тис. грн. на ремонт відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії. Саме така сума потрібна на оновлення одного блоку, який складається з
двох палат та санвузлів. 

У 2017 році велопробіг зібрав 100 тисяч на ремонт першої частини відділення, який коштував близько мільйона гривень. Рік перед цим на велопробігу з Арсеномльвів’яни зібрали кошти на 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Проведіть гарно час і допоможіть онкохворим дітям одужувати у нових сучасних палатах.