Activity 01 wКонцерт

Гайдн. Моцарт. Бетовен

Date and time

11 March 2018, Sunday 19:00

Й. Гайдн – Симфонія №88, Соль мажор
Л. ван Бетовен – Концерт для скрипки з оркестром, Ре мажор
В.А. Моцарт – Симфонія №36 "Лінц", До мажор

Корі Церовшек (Corey Cerovsek) – скрипка (США)
Ukrainian Festival Orchestra
Теодор Кухар (Theodore Kuchar) – дириґент (США)

Як грає на скрипці математик? Якщо хочете почути, приходьте 11 березня в Органний зал. Неперевершений скрипаль зі США Корі Церовшек (Corey Cerovsek), який також є магістром із математики, гратиме найвіртуозніші твори Гайдна, Моцарта і Бетовена у супроводі Ukrainian Festival Orchestra. За дириґентським пультом – маестро Теодор Кухар (США).

Корі Церовшек – це Моцарт і Ейнштейн в одній особі. У п’ять років він познайомився зі скрипкою, а у 12 став наймолодшим студентом Школи Музики Університету Індіани! Цього йому виявилося замало, тому окрім музики Корі займався “царицею наук”. У 18 років він одночасно закінчив докторський курс з музики та математики.
Паралельно зі скрипкою Церовшек опанував фортепіано, тож часто грає на концертах на обох інструментах. До речі, скрипаль грає на інструменті Страдіварі “Milanollo” 1728 року, який до того належав самому Паганіні.
Не має сенсу перераховувати всі концертні зали, де виступав Церовшек. Краще прийти 11 березня у Львівський Органний зал і послухати його неперевершене виконання наживо. Тим більше, що у програмі концерту – вершини скрипкової музики: Симфонія №88 Йозефа Гайдна, Концерт для скрипки з оркестром, Ре мажор, Людвига ван Бетовена та Лінц-Симфонія Моцарта.

Тривалість: 2 години, з антрактом

Квитки можна придбати:
- у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00
- онлайн на Gastroli.ua - https://gastroli.ua/places/235 
- у понад 20-ти касах Львова - https://gastroli.ua/network 
//вікові обмеження: ~7+//

Телефон для довідок: 098 871 0180
#оргзал

Photo and video