Gastroli conference ico 02Конференція

IT Meets: Talent

Місце проведення

Львів, Львіварня

Дата і час

14 Грудня 2023, четвер 09:00

 У період турбулентності та конкуренції за таланти, у не найкращий час для розвитку українського ІТ, важливо не лише зберігати ключових співробітників, але й привертати нових та забезпечувати їхнє задоволення в команді. IT Meets: Talent – це одноденна конференція, яка об’єднає провідних HR-фахівців, СEO компаній та всіх, хто долучений до роботи з талантами, щоб спільно підвести підсумки 2023 року та обговорити очікування, тренди й прогнози на 2024 рік. На події можна отримати ексклюзивні інсайти зі світу HR, познайомитись ближче з технологічними рішеннями для роботи з талантами та рекрутингу, а також підготуватись до викликів нового року.

Ви станете одними з перших, хто почує про результати дослідження, яке було проведене Львівським ІТ Кластером “ІТ-індустрія України 2023: адаптивність, стійкість та розвиток під час війни”, а також зможете поспілкуватись з Філіпом Хетчем, який консультував з HR питань компанії Fortune 500 Boeing, Microsoft, IBM, HP, Cisco, Roche, а також працював з урядами країн над стратегіями залучення талантів.

На конференції також будуть обговорюватись наступні ключові теми:
  • Як змінились бенефіти для працівників з початку повномасштабного вторгнення; 
  • Що відбувалось з ринком працевлаштування у 2023-му році: труднощі та виклики; 
  • Що нас може чекати у 2024 році і як підготуватися заздалегідь. Чого очікують кандидати;
  • Як використовувати ChatGPT HR-фахівцям та які технологічні рішення ще можуть стати в нагоді. 
На події збереться майже 200 Chief People Officers, People Partners, рекрутерів, бренд-менеджерів, HR-маркетологів, менеджерів спільнот, HR generalists та інших спеціалістів зі сфери HR. Ця подія створена для того, щоб допомогти учасникам бути в курсі ключових трендів та тенденцій, обмінятись ідеями та напрацювати конкретні стратегії, які допоможуть досягти виняткових показників у 2024 році, а головне - бути на крок попереду конкурентів. Долучайтесь до події, щоб не програти боротьбу за найкращих талантів України.