Activity 01 wКонцертActivity 03 wТеатр

RAY BROWN JR. ДЖАЗБЕЗ на EMILY

Місце проведення

Львів, Emily Resort

Дата і час

10 Грудня 2023, неділя 18:00

3 грудня розпочинається ХХІІІ Jazz Bez – знакова подія: один із наймасштабніших і найдовготриваліших  фестивалів країни. І - єдиний транскордонний:  активності відбуваються паралельно і в Україні, і в Польщі. Зберігаючи традиції -  Jazz Bez і сьогодні, крім класичних виконавців традиційного джазу, запрошує молодих перспективних  музикантів, які експериментують зі стилями і вибудовують мистецтво майбутнього.

Двадцять третій «Jazz Bez» об’єднує довкола джазу  Львів, Дрогобич, Київ,  Тернопіль, Рівне і Умань, а в Польщі – Перемишль і Краків. Цього року на шанувальників джазу чекають:  5 днів концертів і понад 30 музикантів з України, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Португалії та США.
Новинкою цього року стане поєднання джазової музики з театром,  контактною хореографією, а також – Арт-терапією «Джазтерапія».

Вперше подію цього легендарного фестивалю приймає
Emily Resort, таким чином від 2023 року стає невід’ємною складовою Великої історії фестивального життя Європи:

10 грудня, о 18 годині, в Emily Event Hall можна бути почути і побачити славнозвісного американського вокаліста Ray Brown jr, котрий приїздить до Львова спеціально на запрошення Jazz Bez в Emily Resort. На цей концерт – лише на один день – приїжджають найкращі музиканти  Одеси, Києва, Кривого Рогу: квартет - Андрій Арнаутов, Олексій Петухов, Михайло Євтушенко і Леонід Петкун.

Квитки на
GastroliUA

Поважай себе – слухай якісний джаз!