Activity 01 wКонцертActivity 01 wНайкращі події Gastroli.ua

Ляпис 98

Дата і час

14 Листопада 2019, четвер 19:00

Родоначальники жанру радикальний шансон і космічний цирк аутсайдерів Оркестр «Ляпіс-98» під керуванням Сергія Міхалка вперше з сольним виступом у Тернополі!

Є артисти, які абсолютно не потребують представлення. Ортодоксальний, який не має аналогів в світі оркестр родоначальників р-р-радикального шансону «ЛЯПІС 98» не тільки входить в їх авангард, але і є кращим з кращих! Кожен їхній концерт - це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій - це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці!

Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня - хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди! 14 листопада в Тернополі оркестр «ЛЯПІС 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається» що складається тільки з золотих хітів і всенародно улюблених пісень, які співають все ось уже кілька поколінь! 

Фото та відео