Activity 01 wКонцерт

Перше акордеонне шоу-Resonance

Дата і час

27 Листопада 2018, вівторок 19:00

Resonance trio влаштовує неймовірне акордеонне шоу

Лідер гурту Назар Любінець обіцяє феєричне шоу, якого більше ніде не почуєш. На концерт 27 листопада  колектив підготував багато сюрпризів для своїх слухачів, серед яких будуть нові цікаві інструментальні поєднання і мікс стилів.

Драйв, який притаманний цьому колективу, не залишить байдужим жодного слухача. Їхній музиці характерні запальні ритми, неймовірний мелодизм, французький колорит акордеону, різноманітні музичні стилі: від авторської до рок, диско музики. "Resonance trio" може виконати на акордеонах абсолютно все! Класика, джаз, рок – кавери та авторські мелодії –   тріо “Резонанс” підвладне чи не всі музичні стилі. Відразу помітно, що ра на акордеоні для кожного з музикантів  –  улюблена робота.

«Перше Акордеонне шоу від Resonance trio збирає десятки кращих музикантів Львова! Акордеон звучатиме під супровід ритм секції, перкусії, цимбалів, драйвових ритмів диско, а також у поєднанні з голосом, скрипкою, етноінструментами», - розповідає лідер гурту Назар Любянець.

Цікаві сюрпризи підготували гості свята. "Rockoko" презентує свою обробку на відому українську пісню, а разом з Анісом "Resonance" представить уже добре відому українським слухачам пісню у новій  неймовірній обробці.

«Усі сюрпризи можна побачити вже 27 листопада у Львівській філармонії», - запрошує Назар.

Авторську музику «Resonance trio» створює лідер колективу Назарій Любінець, оркестровки - Богдан Андрійчук.