KinoКіно

кіноніч ВОЮЮЧИ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ

Місце проведення

Львів, Lviv Film Center

Дата і час

З   24 Серпня 2018, п'ятниця 22:00
До 25 Серпня 2018, субота 04:00

*Кінопоказ проходитиме під відкритим небом, на даху кіноцентру.

До  Дня Незалежності України ми підібрали для вас дві стрічки де чудово відображається боротьба за незалежність, боротьба до самого кінця, навіть тоді коли здається що не лишилось жодних шансів на перемогу. Фільми в яких показано, що можна вбити тіло, але не можна вбити людський дух та свободу.

22:00 "Хоробре серце"
Події фільму починаються 1280 року. Це історія легендарного національного шотландського героя Вільяма Воллеса, який присвятив себе боротьбі з англійцями за часів короля Едуарда Довгоногого. Вільям рано втратив батька, що загинув від рук англійців, але його дядько зумів дати хлопцеві навчання в Європі. На батьківщину Вільям повертається вже дорослим чоловіком, що мріє завести родину і жити мирним життям. Та доля вирішила інакше. Його наречену вбили англійці, і він почав свій «хрестовий» похід за свободу.

00:00 "Патріот"
Події у фільмі відбуваються в Південній Кароліні в неспокійні часи війни за незалежність США. Прославлений ветеран і батько семи дітей Бенджамін Мартін не бажав брати участі у воєнних діях. Але вороги вбивають його сина і війна змусила мирного плантатора стати командиром загону повстанців.

Квитки можна придбати у касі кіноцентру та онлайн на gastroli.ua.
Ціна:
100 грн - два фільми.
80 грн - один фільм. 

Фото та відео

Thumb             5  1